EXCLUSIEVE SIERADEN UIT NEDERLAND

Wat goed is blijft. NOL sieraden staat al 55 jaar garant voor tijdloze elegantie en pure eenvoud. De strakke vormen van de unieke sieraden verbloemen haast hoeveel passie, liefde en vakmanschap in elk van deze ontwerpen en sieraden gelegd is. Maak hier kennis met de bijzondere collectie en maak kennis met het gezicht achter deze bijzondere sieraden: een Nederlandse edelsmid die zich met recht een ‘meester’ mag noemen.

ONZE MISSIE

Wat mooi is mooier maken; zo zou u onze missie kunnen omschrijven. Uit de mooiste materialen, zilver en goud, vervaardigen wij Dutch design: Nederlandse meesterwerken met klasse. En ons doel daarbij: wat mooi is mooier maken. Wij hebben steeds de vrouw in beeld die dit sieraad gaat dragen en die we met dit sieraad letterlijk mooier willen maken. Door lijnen te volgen en accenten te leggen en daarmee haar karakter stevig te onderstrepen.

JEAN JACQUES SMEIJSTERS

Natuurlijk een vakman als Jean Jacques Smeijsters kruipt in zijn materiaal, voelt het zilver en goud volledig aan en weet daar met zijn vakmanschap vervolgens een strak belijnd en werkelijk tijdloos sieraad uit te smeden. Maar er is meer. Jean Jacques kruipt ook in de huid van degene die het sieraad gaat dragen. Door de perfecte samenwerking met de juweliers of edelsmid in den lande weet Jean Jacques exact welke lijnen hij moet volgen om van zijn sieraad toch vooral úw sieraad te maken.

ONZE SMEDERIJ

Bij NOL sieraden worden in eigen huis vervaardigde ontwerpen met vaardige hand gesmeed tot unieke sieraden. Nederlandse vakmensen smeden hier in het atelier het zilver en goud, of combinaties daarvan, met geduld, vuur en vakmanschap tot een ongekend fraai lijnenspel. Is dit kunst, is het ambacht? Het is vooral handgemaakt, mooi en tijdloos. Dat telt. Als laatste handeling worden alle sieraden voorzien van de merknaam NOL en het meesterteken van Jean Jacques Smeijsters.