JUBILEUM

NOL Sieraden De Kroon op het werk

Het design van NOL sieraden heeft eeuwigheidswaarde, stellen wij altijd. We zijn inmiddels hard op weg om dat te bewijzen. Want deze Nederlandse edelsmid viert dit jaar zijn halve eeuwfeest. Exact 50 jaar worden in het atelier in Eindhoven sieraden vervaardigd die de moderne vrouw een sterke, maar ondertussen elegante uitstraling geven. Unieke sieraden in zilver of goud die met de hand op maat vervaardigd worden.

De sieraden van NOL zijn uniek in hun soort. De vorm is vanzelfsprekend en het lijnenspel subtiel. De spangen, armbanden en ringen zijn een toonbeeld van schoonheid en bescheidenheid. Hier siert bescheidenheid de mens. En ondertussen ervaart u in ieder detail de klasse van Nederlands vakmanschap. Dat vakmanschap willen we in dit jubileumjaar vrij letterlijk bekronen met een unieke gelimiteerde jubileumset die bestaat uit een bijzondere spang, ring en armband met daarin een kroon geslagen.

Deze bijzondere set wordt in het jubileumjaar vervaardigd door de meester-edelsmid Jean-Jacques Smeijsters. In de set vindt u ontwerpen die al vanaf de eerste dag in de collectie van NOL sieraden te vinden zijn en die zó tijdloos blijken, dat zij de vrouw van nú met even veel overtuiging sieren. De ‘kroon’, die Jean-Jacques in het sieraad slaat is een bekroning van zijn werk en van het merk, zoals het sieraad de bekroning van de draagster zal zijn.

Geniet van dit handwerk, dit maatwerk, dit meesterwerk en bestel deze unieke gelimiteerde jubileumset bij uw juwelier/edelsmid.

jubileum_set